Meny

Inloggning

Användarnamn:

Lösenord:

Anlita

Ska Ni ha en fest och vill ha någon som leder tillställningen, eller kanske bjuder på lite underhållning under kvällens gång?
I sådana fall har Ni kommit rätt!
Lulespexet kan erbjuda allt i underhållningsväg från enkla gyckel/uppträdanden till proffessionellt utförda toastningar. Tillsammans med Er planerar vi och sätter ihop ett program som passer just Er tillställning. Ingenting är för stort eller för litet, så tveka inte att kontakta oss när det gäller underhållning!

Kontakt: anlita@lulespexet.se

Hör av Er i god tid för bokning av våra duktiga Spexare! De kan vara bokade någon månad i förväg och ju snabbare Ni hör av Er, desto bättre chans har vi att hitta de perfekta Spexarna för just Er.

Gyckel

Ett gyckel kan vara allt från en sketch till ett rent sångframträdande. Om din tillställning behöver livas upp skräddarsyr vi ett framträdande i samråd med Era önskemål. Middag, fest eller sammanträde? Ingenting är för litet eller för stort för oss!

Toastning

Inom Lulespexet finns ett flertal toastmasters som kan anlitas till olika tillställningar så som sittningar eller fester. Tillsammans med dig planerar vi hur sittningen ska gå till och guidar sedan dina gäster genom en upplevelserik kväll med lämplig underhållning.

Lulespexets toastmasters har tidigare medverkat under exempelvis
Cesarbanketten
Geolusset
LARV
Av4ning/Av5ning
Välkomstmiddagarna
Islossningarna

Toastmastrarna har god scenvana och kommer att bjuda på en kväll som inte kommer glömmas!

Frågor och funderingar? Välkommen att kontakta oss på: anlita@lulespexet.se
Hoppas att vi ses på Er tillställning!

Gjord av svett och tårar, inget blod; men mest av webbgruppen 2005